Mensendieck Zwolle

Tel: 038 4655001 / 06 51896331

Reviews

Wat zeggen en schrijven mensen over mij?

Mijn ervaring met Yolanda ervaar ik als zeer positief. De oefeningen legt ze goed uit en ze geeft mij ook een gevoel dat ik het kan en uit mijn ervaring blijkt het dus ook echt zo te zijn. Ik ben zeer tevreden. Het gaat intussen een stuk beter met mijn klachten.

Linie

Ik bezoek Yolanda al meer dan 25 jaar in haar Mensendieckpraktijk. Ik vind haar krachtig in contact – betrokken, meelevend – en tegelijkertijd sterk in het  motiveren om praktische oefeningen te doen. No-nonsens, lekker concreet.  Heel fijne therapeut, waar ik, als ik het weer nodig heb graag naar toe ga (ook al vind ik het niet altijd even leuk dat ik haar nodig heb 😇).

Lieuwkje

De oefeningen en opdrachten die ik kreeg van Yolanda kon ik goed uitvoeren, met het doel om sterker en stabieler te worden voor mijn sport. Ook kreeg ik adviezen mee voor thuis. De praktijk is zeer ruim en prettig en makkelijk te bereiken.

Harjan

Voor slepende klachten aan mijn hamstring kreeg ik de beste tip die ik kon krijgen … ga naar Yolanda Raterman! Een fysiotherapeut kan je klachten wel tijdelijk doen verminderen, maar Yolanda gaat met je op zoek naar de oorzaak van het probleem. Die zit vaak in je houding waar je je onvoldoende bewust van bent. Yolanda combineert praktische tips met oefeningen waar je op een prettige manier mee aan de slag kunt, zowel bij Yolanda als thuis. Haar duidelijke en prettige aanpak is zeer effectief, dus geen eindeloze afspraken reeks. Yolanda legt de lat hoog voor zichzelf en voor haar cliënten. En haar benadering heb ik als zeer plezierig (en daarnaast ook gezellig!) ervaren. En de tips, die blijf ik nog steeds gebruiken!

Iris

Ik kamp al jaren met een slaapprobleem, vanuit het ziekenhuis was het advies een slaapcoach. Na zoeken op internet kom je uit bij Yolanda, afspraak gemaakt en dan kom je binnen: gelijk een warm gevoel, een prettige vrouw om mee te praten. Na het eerste gesprek over het hoe en waarom ga je oefeningen doen en dat neem je mee naar huis en voor het slapen doe je dat. Na enige tijd hielp het voor mij, ik doe het tot op vandaag nog steeds, dus voor mij was dit de beste keus.

Hans, 66 jaar

Voor verschillende behandelingen ben ik zeer tot mijn tevredenheid door Yolanda behandeld. Zij neemt de tijd om eerst goed te luisteren naar mijn klachten. De gesprekken zijn ondersteunend waarbij Yolanda een prettige, open en empathische houding heeft. Tijdens de behandeling geeft Yolanda een duidelijke uitleg over de oefening waarbij ze, naast naar mijn klachten, ook naar mijn totale houding en beweging kijkt. De oefeningen om thuis uit te voeren en de praktische adviezen zijn duidelijk. Ik ervaar Yolanda als een positieve, betrokken, betrouwbare, zeer deskundige en fijne therapeut.

Annemieke

© 2024 Mensendieck Zwolle

Twitter | Facebook | LinkedIn | Mail | Partners