Mensendieck Zwolle

Tel: 038 4655001 / 06 51896331

Over mij

In 1986 ben ik, Yolanda Raterman-Krans, afgestudeerd aan de opleiding tot oefentherapeut Mensendieck in Amsterdam. In 1987 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Zwolle-Zuid.

Ik gaf gedurende 14 jaren zwangerschapsbegeleiding en van 2007 tot 2022 Sportief Wandelen. Sinds 2019 ben ik (kinder)slaapoefentherapeut.
Regelmatig geef ik cursussen, lezingen of workshops aan bedrijven op locatie om ook op de werkvloer bewust te zijn van houding en beweging, om klachten te voorkomen.
Daarnaast ben ik verzorger en Core-stability-trainer van diverse korfbalteams spelend op het hoogste niveau in Nederland, met ruime ervaring in Medical taping en ben ik sinds 2017 Physical Performance Trainer.

Na bijna 37 jaren werken als oefentherapeut Mensendieck zie ik het nog elke keer als uitdaging om mensen zo bewust te maken van hun houding en beweging dat zij zelf vat krijgen op het verminderen en/of voorkomen van klachten aan het bewegingsapparaat. Bewegen kan zoveel goeds doen voor mensen met (chronische) klachten.

Dit is iedere dag weer een plezier om mee te mogen maken!

Ik ben lid van de beroepsvereniging VvOCM en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

© 2024 Mensendieck Zwolle

Twitter | Facebook | LinkedIn | Mail | Partners