Mensendieck Zwolle

Tel: 038 4655001 / 06 51896331

Kwaliteitsregister

Zichtbare kwaliteit

Ik houd mijn deskundigheid op peil omdat ik goede zorg belangrijk vind en dit kunt u zelf controleren. Ik sta namelijk vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het Kwaliteitsregister Paramedici is een onafhankelijke organisatie die niet alleen registreert of een paramedicus beschikt over het juiste diploma, ook wordt er getoetst of ik voldoe aan de door de beroepsgroep gestelde kwaliteitseisen op het gebied van deskundigheidsontwikkeling.

Controleer het zelf!

Alleen paramedici die beschikken over het juiste diploma en aantoonbaar voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van werkervaring en deskundigheid staan vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit kunt u te allen tijde zelf controleren door het register te raadplegen. U gebruikt hiervoor het unieke KP-registratienummer van de paramedicus.

Mijn KP-registratienummer is:

Yolanda Raterman 79900909693

Met behulp van het KP-registratienummer kunt u het register raadplegen en controleren wat mijn actuele status is. Zo maak ik kwaliteit van zorg zichtbaar en kunt u zien dat ik mijn vak serieus neem. Raadpleeg het register via www.kwaliteitsregisterparamedici.nl

© 2024 Mensendieck Zwolle

Twitter | Facebook | LinkedIn | Mail | Partners